Slik bestiller du overnatting til DOK:15 i Fredrikstad

Det haster med å bestille overnatting for DOK:15. På grunn av begrenset hotellkapasitet så oppfordrer vi de av våre gjester som kan om dele rom der det er mulig eller leie hytte sammen.

Pressefotografenes klubb har fått reservert rom og hytter som holdes fram til 1. april. Hytter må bestilles før 15. april. Sørg derfor for å booke så snart som mulig.

Dette er alternativene:

 

 

Foto fra DOK:15s egen festivalterrasse på Litteraturhuset i Fredrikstad.

Foto fra DOK:15s egen festivalterrasse på Litteraturhuset i Fredrikstad

Scandic City:

Festivalhotellet er Scandic city, og ligger midt i Fredrikstad sentrum. Kort vei til det meste.

Hvis du er raskt ute med å bestille får du enkeltrom til 625 kr / dobbeltrom til 800 kr. Prisen for resterende rom er 895 kr for enkeltrom / 1090 for dobbeltrom. Oppgi rabattkode 1339450 ved bestilling.

Fredrikstad Motel & Camping

Hyttene holder god standard og er perfekte for folk som kan tenke seg å bo sammen med gamle studievenner til en rimelig døgnpris. Innholder 2 soverom (dobbeltseng m/ enkel overkøye), bad m/dusj/wc og kombinert stue og kjøkken. Campingen ligger ved Kongsten fort, ca. 10 minutters gange fra fergestedet i Gamlebyen, hvor det går gratis ferge til Litteraturhuset hver halve time. Bestillingen gjøres innen 15. april på e-post til: resepsjon@fredrikstadmotel.no. Merk bestillingen DOK15.

Hotell Fredrikstad

Dette hotellet ligger også mitt i sentrum, kort vei fra Litteraturhuset. Hotell har kun ledig rom fra torsdag til lørdag, ikke søndag, så hotellet passer best for gjester som ikke skal være over til søndag. Bestill på telefon 69300500 eller mail booking@hotelfredrikstad.com. Oppgi at bestillingen gjelder DOK:15 for å få festivalpris.

Pris  torsdag 4. juni:
Dobbeltrom; 995,-
Enkeltrom; 795,-
Trippelrom; 1295,-

Pris fredag 5. juni:
Dobbeltrom; 995,-
Enkeltrom; 795
Trippelrom; 1295,-

Lørdag 6. juni:
Fullbooket.

 

Studentovernatting

Det jobbes også med å få organisert overnatting i gymsal fordi som ønsker det, men dette er ikke på plass ennå.