Inviterer til Oslo-workshop med Eugene Richards

Den amerikanske dokumentarfotografen er kjent for sitt sterke sosiale engasjement, noe som er blitt en merkevare i de uttallige bøker og utstillinger han har produsert opp gjennom årene.

Richards besøkte Norge sist i 2011, da som gjest på DOK-festivalen i Oslo i regi av Pressefotografenes klubb (PK). Nå er han inviterte tilbake i privat regi,  av tidligere PK-leder Terje Bringedal. I fire dager i februar får 12 deltagere mulighet til å jobbe med den anerkjente fotografen.

– I denne workshopen vil du lære hvordan du nærmer deg andre mennesker, føler deg trygg og komfortabel når du går inn i ulike sosiale situasjoner, og hvordan du blir der slik at du kan skape meningsfulle bilder, forteller Bringedal.

 

 

Foto: Eugene Richards

Foto: Eugene Richards

I tillegg til praktisk fotografering vil workshopen ta for seg redigering av arbeider, research og forbereldese av bilder til publisering og utstilling.

Workshopen planlegges i Oslo 9.-11. februar 2015. Det er plass til maks 12 deltakere. Prisen for deltakelse er ikke fastsatt. Om du er interessert i å bli med så ta kontakt med arrangøren på mail: terjebringedal@mac.com.

 

Alle søkere må oppgi alder, om de er fast ansatt, frilans eller student og evt antall år i yrket. Ved stor pågang vil utvelgelse skje i samarbeid med Eugene Richards.

Eugene Richards kommer til Dokfoto » Fotojournalisten -

[…] Dokfoto arrangerer også workshop med Eugene Richards. 12 deltagere får mulighet til å jobbe med d… […]