Martin Parr kommer til DOK:14

Spain. Benidorm. 1997. Martin Parr

Pressefotografenes klubb har gleden av å invitere til møte med den anerkjente Magnum-fotografen Martin Parr.  Han kommer for å vise bilder og forteller om sitt arbeid i forbindelse med DOK:14, som arrangeres i Fredrikstad 22.-24. mai. Programmet for festivalen er nå nesten i boks. Nye navn blir presentert fortløpende.

Fotofestivalen DOK:14 er Norges ledende nasjonale fotofestival for dokumentarfoto og fotojournalistikk. Etter mange år med suksess i Oslo valgte Pressefotografenes klubb i fjor å utvide festivalen og legge den til Litteraturhuset i Fredrikstad. Torsdag 22. mai til lørdag 24. mai samles verdens beste dokumentarfotografer for å vise fram sine prosjekter. På dagtid fredag og lørdag blir det dessuten fagseminarer for bransjen.

Den britiske fotografen Martin Parr (født 1952) topper programmet lørdag 24. mai. Siden slutten av 70-tallet har Parr gitt ut 80 fotobøker av sitt eget arbeid og redigert 30 til. Han er selverklært populist, og i 1994 ble han medlem av Magnum, verdens mest prestisjefylte fotobyrå.

Mer info kommer.

Festivalpass og hotell kan bestilles her: http://deltager.no/dok14

Festivalen støttes av Fritt ord, Norsk Journalistlag og Nikon.