Anerkjent foredragsholder lærer bort TV-triks til stillsfotografer

Den ettertraktede foredragsholderen Torben Schou er nå klar for Dok:13. Som en bonus tjuvstarter vi festivalen torsdag med intensivt fagseminar med danske TV-guruen.
Schou er en mester på historiefortelling på TV. Effektiv dramaturgi handler om å bruke gode bilder for å fortelle i stedet for ord.  Som Schou selv skriver: «Gå eften gode lyd og du finer det gode billede. Gå efter billedet og du finder lyden».  Det har vært ventelister på kursene hans hos IJ. Nå kan du få oppleve han som en del av Dok:13.

Fagseminarene med Torben Schou torsdag, radiojournalist Kari Hesthamar og videojournalist Øistein Norum Monsen fredag og filmfotograf Håvar Karlsen lørdag er inkludert for alle som har festivalpass eller dagpass. Er du frilanser eller ikke har en redaksjon til å betale kurs for deg er dette en glimrende mulighet for å få faglig påfyll.

Torben Schou holder foredrag klokka 17.00 torsdag 30.5. Sørg for å møte opp i tide, for dette blir kort og intensivt. Restauranten og festivalområdet er åpent hele ettermiddagen.

Nå kan du laste ned fullt program med omtaler her.

Ellers er det satt av god tid til sosialisering alle dager. Fredag og lørdag er det fest i Dok:13-baren etter programslutt.

For festivalpass og info om overnatting/nattbuss til Oslo ser her: deltager.no/dok13