Søknadsskjema for PK

Er du utøvende pressefotograf, kan du søke om medlemsskap i Pressefotografenes Klubb. Du må sende inn søknadsskjema til styret, som kan lastes ned her.

Pressefotografenes Klubb (PK) har over 500 medlemmer, og arrangerer hvert år blant annet Årets Bilde og fotofestivalen dok:. Klubben er også et organ for pressefotografers interesser, og er en aktiv pådriver for debatt rundt fotomanipulasjon og fotografers rettigheter i Norge.

Last ned søknaden her

Sverre Christian Jarild -

Hei.
Vil gjerne melde meg inn i PK og ser at dere krever dokumentasjon ift oppdragsgivere. Jeg er frilans og har tidligere vært medlem, jobber for magasiner og aviser og gjort det i snart 20 år.. Hva slags dokumentasjon er det dere vil ha mer eksakt?
mh
Sverre Jarild

Terje -

Har du vært medlem tidligere er det bare å opplyse om det i søknaden