Walter Astrada til Dok 12!!!

English version follows.

Den unge argentinske fotografen Walter Astrada (1974) har allerede en lang liste av mottatte priser.

Astrada ble med i Associated Press i 1999, og har siden vært basert i Bolivia, Argentina Paraguay og Dominikanske Republikk. I 2005-2006 var han tilknyttet Agence France Presse, før han flyttet til Spania der han jobber som frilanser.

Nå er han representert av Getty Images og jobber med et langtidsprosjekt om vold mot kvinner. I dette prosjektet ser han på hvordan kvinner utsettes for vold i ulike land, blant annet India og Kongo. Men det samme prosjektet har også ført ham til Norge, og i disse dager jobber fotografen med hvordan kvinner utsettes for vold her.

I den forbindelse har vi vært heldige å fått ham til Dok 12.

Se multimediareportasjen på Mediastorm eller se mer på nettsiden hans.

ENGLISH VERSION: WALTER ASTRADA TO DOK:12

The argentine photographer Walter Astrada (1974) has despite his young age already received several awards.

Astrada joined the Associated Press in 1999, and have since then been based in Bolivia, Argentina, Paraguay and the Dominican Republic. Astrada was from 2005 -2006 associated with Agence France Presse until he moved to Spain to work free lance.

Today, Astrada represents Getty Images where he’s currently working on a long term project concerning violence against women. Through this project Astrada looks at how women are exposed to violence in various countries, amongst them India and Congo. This project has also led him to Norway, looking at how women are exposed to violence here.We are honoured to present Walter Astrada at Dok:12.

For more information about Walter Astrada and his work click here.