Bildevisning på Egertorget

Et sikkert tegn på at Dok-festivalen nærmer seg, er bildevisningen på Egertorget. Fra ettermiddag til morgengry kan forbipasserende se årets beste fotojournalistikk på storskjerm.

I år er storskjermen montert i vinduet til Restauranten 3 Brødre på Egertorget i Oslo. Bildene som vises foreløpig, er et tilfeldig utvalg på 500 av innsendte bidrag til Årets Bilde-konkurransen. Så snart Årets Bilde vinneren er offentliggjort i morgen ettermiddag, vises alle vinnerbildene på storskjermen.
En presentasjon av bilder fra fotografene som står på scnene under Dok:11 vil også bli vist. Dermed er det også mulig for folk som ferdes i Oslos gater og ikke har festivalpass å få en smakebit på hva som skjer inne på Litteraturhuset 16.-19.mars, og se et knippe av årets beste bilder.

bildevisning på en storskjerme i oslos gaterForbipasserende kan se bildevisningen i vinduet på 3 Brødre på Karl Johan. Gjestene som sitter inne på restauranten, kan betrakte bildene speilvendt. Foto: Tom Henning Bratlie

Bildene vises fra det begynner å skumre i fire-tida og går i loop til klokka 10 på morgenen.
Bildevisningen på Egertorget er støttet av Canon Norge og Tronsmo Bokhandel.