Videointervju med Brian Storm

Pressefotografenes Klubb møtte Brian Storm under hans Norgesbesøk for et ekslusivt videointervju.I forrige uke var Brian Storm på besøk i Norge i forbindelse med workshops med studenter på Bilder Nordic School of Photography, og hvor han delte sine erfaringer fra nettstedet www.mediastorm.org

Det anerkjente multimedianettstedet har vunnet en rekke priser for sine sterke og gravende feature – og dokumentarvideoer.

Skolen samarbeidet med Pressefotografenes Klubb slik at han også gjennomførte et foredrag om hvordan mediastorm jobber.

fotojournalisten.no samarbeidet med bloggen storytell.in, og fikk anledning til å gjøre et intervju med Brian Storm.

I videoen forteller han om video for stillsfotografer, revolusjonen innen historiefortelling, distribusjon og «folkejournalistikk». Vi var heldige å få låne Storm i 25 minutter, og bloggen storytell.in skal lage flere webisoder av dette.

vi anbefaler på det varmeste å sjekke ut mediastorm.org.

FAKTA OM BRIAN STORM:

Brian Storm var multimediaansvarlig for MSNBC.com fra 1995-2002, før han fikk stillingen som visepresident for nyheter og multimedia for Corbis, New York, mellom 2002-2004. I 2005 lanserte han MediaStorm med stor suksess, og har siden mottatt en rekke priser for sine produksjoner. Kundelisten er lang, og inneholder blant andre National Geographic Magazine, Starbucks, MSNBC, Reuters og FN.

Tekst: Ronald E. Hole, www.storytell.in