Multimedia kveld med Brian Storm i Oslo

Torsdag 4.november inviterer Bilder Nordic School of Photography og Pressefotografenes Klubb til multimediakveld med Brian Storm, mannen bak verdens førende multimediaprodusent, MediaStorm.

‐ Vi er så heldige å få Brian Storm til Norge for å vise mulighetene som finnes innenfor multimedia. Dette er kunnskap enhver fotograf bør besitte for å henge med i en stadig ekspanderende medieverden, sier kreativ leder for Bilder Nordic School of Photography, Inge Helland i en pressemelding.

Publikum ville ikke gi slipp på Brian Storm, og sto igjen for å stille spørsmål lenge etter at visningen var over. Foto: Marte Christensen

Da Brian Storm var i Perpignan under årets festival for å fortelle om MediaStorm sine nye prosjekter, var salen fyllt til randen. Nå kommer han altså til Oslo. Under foredraget vil han rette fokus på hvordan man kan gå i dybden med visuell historiefortelling og nå et stort publikum, og samtidig tilfredsstille økonomiske og journalistiske krav.
Brian Storm har tidligere vært multimediaansvarlig for MSNBC.com, samt visepresident for nyheter og multimedia for Corbis. I 2005 relanserte han MediaStorm, som raskt ble lagt merke til for sine store og gjennomarbeidede produksjoner. De har mottatt en rekke priser for produksjonene, og jobber med kunder som blant andre National Geographic Magazine, United Nation Foundation, Starbucks, MSNBC og Reuters.

Mulighetene innen historiefortellig utvikler seg i takt med teknologiske nyvinninger, og den digitale medieplattformene gir dokumentarfotografer og fotojournalister nye, unike måter å fortelle historier på. I løpet av 2010 vil de flere av landets større aviser lansere iPad versjon, noe som kan åpne for nye muligheter til å tenke visuell historiefortelling.

Kvelden innledes med et foredrag av Storm, før det åpnes for spørsmål fra salen.

4.november kl 18.00-21.00, sted blir angitt senere.
Pris: 450 kroner

For mer informasjon og påmelding, se www.bildernordic.no