André Liohn vant New York Photo Awards 2010

André Liohn gikk helt til topps i the New York Photo Awards 2010, som nylig ble delt ut under NY Photo Festival.

Liohn var nominert i begge klassene Editorial Series og Editorial Single med sine bilder fra jordskjelvet på Haiti, og stakk av med prisen for beste serie. Liohn dro til Haiti for å jobbe som kameramann for en brasiliansk TV-stasjon, men endte opp med gjøre mest reportasjefoto under sitt tre uker lange opphold. Bildene har vært på trykk i A Magasinet, og som en del av en mulitmediapresentasjon av André Liohn på Aftenpostens nettutgave. Her er noen bilder fra Liohns serie, som besto av 15 bilder totalt:

gutt gjemmer seg for politiet

jente står i ruiner

desperat mann

mann går mellom brennende hus i ødelagt gate

Du kan se flere av André Liohns bilder her.