Workshop med Ron Haviv i Oslo

Haviv er en meget etterspurt fotograf og har en hektisk timeplan. Så har du interesse for dokumentar fotografi, og vil nå ut i verden med bildene dine, bør du benytte muligheten til å lœre og bli inspirert av en av vår tids mest anerkjente fotojournalister.

Ron er en legende innenfor det internasjonale fotomiljøet. Det sies at han har produsert noen av de viktigste bildene fra krigsherjinger og humanitœre kriser siden den kalde krigen, han har vunnet flere prestisjetunge utmerkelser, og hans bilder har blitt vist i publikasjoner som Fortune, The NY Times Magazine, Time, Vanity Fair, Paris Match og Stern. Han har to anerkjente foto bøker på sin merittliste: «Blood and Honey: A Balkan War Journal» og «Afghanistan: On the Road to Kabul»

Ron er en av gründerne bak det amerikanske fotobyrået VII, og kan vœre en viktig person å knytte kontakt med for fotografer som ønsker seg inn på den internasjonale scenen.

For sitt arbeide har han vunnet World Press Photo, Pictures of the Year, Overseas Press Club, og the Leica Medal of Excellence.

Workshop’en foregår på engelsk.

PÅMELDING

For å melde seg på denne workshoppen send en e-post til: post@nordphotography.com

Det er bindende påmelding og krav om innbetaling av depositum på kr. 4.000,- for å reservere en plass. Resterende beløp betales inn senest 1 måned før kursstart.

Det tas forbehold om minimum 10 deltakere på denne workshoppen. Skulle ikke kravet oppfylles vil workshoppen utsettes til et senere tidspunkt og innbetalt depositum returnert. Maksimum antall deltakere: 15 stk.

Førstemann til mølla prinsippet gjelder.

Workshoppen arrangeres av NORDphotography . Les mer om oss og de workshopper vi arrangerer på  HYPERLINK «http://www.nordphotography.com«

Toralf Sandåker -

Men når finner workshopen sted? Jeg kan ikke finne datoer i denne artikkelen, og linken til NORDphotography går til en nettside man må logge seg inn på.

Terje Bringedal -

Hei
her er infoen fra NordPhotography:
Sted: Oslo
Dato: 6-10 Mai, fra kl 10-17
Pris: kr. 9.900,-
Arrangør: NORDphotography/ post@nordphotography.com
Det ser ut som de for tiden har problemer med sin webside. Vi venter i spenning.

FOREDRAG MED PRISBELØNTE RON HAVIV | Fotojournalisten -

[…] Les artikkelen fotojournalisten skrev i forkant av Havivs Oslo-besøk her. […]