Dok10-bilder over byen

Tilfeldige forbipasserende har kunnet glede seg over utendørs bildevisning på Egertorget på Karl Johan de siste dagene.
I forbindelse med Dok10 ble det montert opp en storskjerm på Egertorget. Bildene til Paolo Pellegrin, Callie Shell, Viktor Drachev og Brenda Ann Kenneally var bare noen av det forbipasserende fikk gleden av å se når de passerte på Karl Johan i vinterkulda. Mange stoppet opp ved det litt under en times lange bildeshowet, som har gått i loop fra solnedgang til soloppgang siden forrige onsdag. Dette er første gang bilder blir vist utendørs under Dok-festival, og det har gitt folk som ikke er en del av fotomiljøet en mulighet til å se bilder tatt av noen av verdens beste fotografer. De norske Årets Bilde-vinnerbildene ble også vist.

Mange stoppet opp for å se utendørs bildevisningen på Egertorget. Foto: Tom Henning Bratlie

Lørdag kveld gikk også Kathy Ryan, Callie Shell og Philip Blenkinsop forbi Egertorget, og de stoppet opp og tok bilder og kikket på bildene.
Hovedsponsor for visningen på Egertorget var Oslo Kommune og Eger. I tillegg har en rekke andre bidratt med utstyr og hjelp.
Tom Henning Bratlie i PK-styret har hatt ansvar for å få til visnignen.
– Både kommunen og Eger har vært veldig positive å jobbe sammen med, og vi håper vi kan gjenta dette, sier Bratlie.

Callie Shell og Tom Henning Bratlie på vei ned Karl Johan etter å ha sett på bildevisningen på Eger. Foto: Andrea Gjestvang

Philip Blenkinsop stoppet opp for å ta bilder foran visningen. Foto: Andrea Gjestvang

Callie Shell sto lenge og så på bildene, og frydet seg da hennes egne bilder kom opp på storskjermen. Foto: Andrea Gjestvang