Pressekort

De som er medlemmer av PK, men ikke har fått pressekort, kan bestille det ved å lese her.

Pressekortene vil bli sendt ut fortløpende. Jo fortere du sender inn bilde, desto fortere får du kortet. Det eneste du må gjøre, er å betale medlemskontigenten for i år og sende inn på mail et passbilde av deg selv.

Passbildet skal være: I farger, størrelse 3 x 3 cm i 300 dpi. Du må sende det i jpg. Veldig vikitg at navnet på bildefilen SKAL være ditt PK-nummer, f.eks «PK619». Bildefilen skal IKKE ha noe annet navn i tillegg!!!! Skriv altså først PK (med store bokstaver), deretter ditt nummer som navn på bildefilen.

Altså: Kall bildet for ditt PK, deretter ditt nummer, i farger 3 x 3 cm, 300 dpi i jpg.

Mail bildet til:
presse@plastkort.no

Pressekortet vil sendes ut etterhvert som mailene med bilder kommer inn.