En kjærlighetshistorie

Videoen «A Concrete Love Story«, av fotografene Markus Aarstad, Kyrre Lien og  Brian Cliff Olguin, har vakt internasjonal oppmerksomhet. Fotobloggen Lens til avisen New York Times kaller den en av årets beste.

De to frilansfotografene laget den underlige historien om den svenske kvinnen under en fire dagers workshop med fotostudenter i Sverige. Produksjonen ble kåret til kursets beste, som ble ledet av medlemmer i det danske multimedia selskapet Bombay Flying Club.

«Dette er en av de beste profilhistoriene jeg har sett i år», skriver Kassie Bracken på Lens. Journalisten er forsiktig med å avsløre innholdet i historien de to fotografene laget, men kan ikke unngå å nevne at dette er en kjærlighetshistorie langt utenom det vanlige. Bracken kommenterer også: «Komposisjonene er vakre og stemningen gjennomtenkt». Videoen ble laget av Aarstad, Lien og Olguin på under tre dager.

Se produksjonen på her.